May 19, 2020

Vandaag neem je mee langs een aantal leuke tips voor vrijgezellenfeesten speciaal voor mannen. Soms zijn er zoveel dingen dat je er niet meer weet waar je uit moet kiezen. En wat zijn nou eigenlijk hele leuke dingen om te doen? Lees gewoon snel verder in deze blog om er achter te komen welke dingen jij het leukste vindt.

Lipdub

Gewoon lekker gek doen met z’n allen jezelf verkleden en doen alsof je een liedje zingt. Een lipdub is hartstikke leuk om samen te doen en iedereen vermaakt zich er altijd kostelijk mee, hilarisch!

Kennis over Holland

Je kunt veel vragen bedenken over Holland. Op tv kunnen we natuurlijk het spel we houden van Holland. In het echt kun je dit ook doen met de mensen waarmee het vrijgezellenfeest houdt. Strijden tegen elkaar is leuk.

Opdrachten en scooteren

Tegenwoordig is de elektrische scooter niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is zelfs mogelijk om een leuke activiteiten doen waarbij dit vervoermiddel een belangrijke rol speelt. Een strijd om de winst is de boeken in Utrecht. Hoe zit dit? Je kunt samen verschillende opdrachten doen in twee teams om te kijken wie er wint. Je verplaatst je van A naar B op een elektrische scooter.

Paintball

Het is spannend om tegen elkaar te strijden in het spel van paintball. Kijk wel uit waar je mensen raakt want anders wordt het painball. Natuurlijk heb je beschermende kleding aan en een kap voor je ogen. Je werkt in een aantal teams en moet op elkaar schieten met ballen waarin verf zit. Je killer instinct zal zeker naar boven komen tijdens dit spel. Fijn om Marcel eens even die arrogante opmerking van eerder die dag betaald te zetten. Natuurlijk altijd met een knipoog en een vriendelijke lach.

Vrijgezellenfeest in Praag

De vrijgezellenfeest mannen zijn ook over de grens te vinden. Praag is bij uitstek een stad waar je dit mooi kunt doen. Er zijn clubs waar je gezellig wat kunt drinken, waarvoor je gedanst wordt door rondborstige blonde dames waarop je briefjes geld mag gooien en vooral bulderend kan lachen met een bier in de hand. Wat je verder allemaal doet op het vrijgezellenfeest hoeft niet aan de grote klok gehangen te worden. Wat er gebeurt in Praag, dat blijft in Praag ;).

 

Veel plezier met het vrijgezellenfeest en doe geen dingen die wij wel zouden doen!

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.