December 12, 2017

Creatieve ideeën om sieraden op te bergen

Elk jaar tijdens de feestdagen overkomt het je weer. Je wilt graag nieuwe en leuke sieraden dragen, maar je bent net te laat voor de actie van de dag van je favoriete merk. Je wilt daarom graag dezelfde oorbellen dragen die je de vorig keer tijdens kerst ook aan had. Maar waar heb je deze oorbellen nou gelaten? De sieraden stapelen zich ieder jaar weer op en dit zorgt steeds voor een grotere onoverzichtelijkheid op het sieradenkastje. We kunnen er helemaal gek van worden! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het aspect dat je favoriete ketting in de knoop is met alle andere sieraden. Herken jij jezelf in dit voorbeeld en beschik jij inmiddels ook over een grote hoeveelheid sieraden dat zich opstapelt? In deze blog lees je superleuke ideeën, manieren en oplossingen om je sieraden op te bergen.

Zelf sieraden maken

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om zelf spullen te ontwerpen van materiaal dat je normaal gesproken voor een andere functie zou gebruiken of sterker nog zou weggooien. Denk aan al de lege wc-rollen die je tot nu toe in de prullenbak gegooid hebt en waar uiteindelijk niets meer mee gedaan wordt. Wist je dat er veel creatieve dingen gemaakt kunnen worden van een lege wc-rol? Een lege wc-rol kan perfect functioneren als een houder voor je sieraden en deze houder kan je ontwerpen naar eigen keuze en stijl! Denk aan het wit verven van de wc-rollen, waardoor het direct een luxe uitstraling krijgt. Plak met secondelijm een standaard van hout aan de wc-rol en je hebt in principe al een simpele houder voor armbandjes gecreëerd. Op deze doe-het-zelf manier ben je in staat om simpele houders te creëren.

Korting op sieraden

Door een overzicht te houden van alle sieraden die je momenteel heb op je kastje wordt het automatisch leuker om vaker sieraden te dragen en vaker te switchen, zodat je elke dag een andere uitstraling hebt. Wanneer je precies weet wat voor sieraden je in bezit hebt en met welke kledingstukken je dit kan combineren, weet je ook precies welke sieraden je niet in bezit hebt. Voor de nieuwste sieraden moet er weer geshopt worden en vrouwen houden ervan om naar de leukste dagaanbieding te kijken. Want wie houdt nou niet van korting op hun favoriete producten?

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.