December 15, 2020

Eten thuis laten bezorgen doen we allemaal. De één wat vaker dan de ander, maar belangrijk is om te weten welke restaurant nou echt lekker eten thuis bezorgd. Tipje is om altijd via de website van het restaurant zelf te bestellen, vooral in tijden van Corona helpen alle kleine beetjes de horeca!

Shabutogo

Wil je sushi bestellen? Doe dit dan bij ShabuToGo. ShabuToGo kent vele vestigingen in Nederland dus is in vele plaatsen in Nederland te bestellen. Ze hebben een uitgebreid assortiment met veel verschillende boxen. Ook is het mogelijk bij ShabuToGo catering te bestellen. 

Capsaloon

Capsaloon is een turkse shoarma/grillroom in Almere, die de lekkerste kapsalons verkopen. De patat is knapperig. De bakjes zijn goed gevuld. Het vlees is warm en sappig. De groentes zijn fris en lekker. Gewoon een keertje bestellen dus! Wat ook wel fijn is, is dat het lekker betaalbaar is. Zeker ook vergeleken andere kebabzaken in Almere. 

Italiaans restaurant O solé mio 

O solé mio is al sinds 1997 een begrip in Almere Filmwijk. Bij dit Italiaans restaurant bestel je de lekkerste voorgerechtjes, echte italiaanse pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten. Alles wordt vers bereid en zo snel mogelijk bij je thuis gebracht. HEERLIJK! Het is bij O solé mio ook mogelijk om in het restaurant te eten. 

Yamas 

Yamas een gezellig en lekker grieks restaurant, waar het eten supergoed is. Het vlees is niet te droog en door de heerlijke smaken waan je je weer eventjes in Griekenland. De eigenaar van dit restaurant is dan ook een echte Griek. De porties zijn bij Yamas lekker groot.

Het Gouden Huis

Als je vanavond wilt gaan voor de chinese keuken raad ik Het Gouden Huis aan. Ook hier zijn de porties groot en smaakt alles heerlijk.  

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.