March 22, 2021

Sushi is immens populair onder studenten en twintigers. Het is gezond, lekker en vers. Vooral poké bowls zijn heel gewild. Je kunt het zelf maken, maar het is nog makkelijker om het in een goed sushirestaurant te laten bereiden. De bestelcultuur is namelijk met een opmars bezig en bezorging wordt steeds beter. Al met een paar klikken heb je een box met verschillende soorten rolletjes besteld, waar je alleen of met z’n tweeën lekker van kan genieten.

Sushi moet op de juiste manier bereid zijn, want slecht bereide sushi is niet lekker en dat merk je meteen. De inwoners van Dordrecht en omstreken hebben dat probleem niet. De lekkerste sushi in Dordrecht wordt gemaakt bij Sushi Station. Elke dag weer bereiden de chefs heerlijk verse sushi. Ze maken gebruik van dagverse producten en dat proef je. Kies een voordeelmenu of creëer zelf je eigen rol. Je kunt kiezen uit maar liefst 14 verschillende toppings om je favoriete sushirol nog een extra boost te geven. 

Aanbiedingen

Bij Sushi Station in Dordrecht zijn er elke dag genoeg acties en voordeelmenu’s om uit te kiezen. Ze werken ook met een spaarsysteem. Bij elke geplaatste bestelling van € 15,- of meer krijg je 1 punt. De punten die je spaart, worden automatisch aan je e-mailadres gekoppeld. Bij 10 punten ontvangt je een kortingscode, waarmee je 10% korting op de volgende bestelling krijgt. 

Sushi bestellen

Je favoriete poke bowl, sushirol of box bestel je al vanaf € 15,-. De lekkerste sushi in Dordrecht wordt met passie bereid door de sushichefs van Sushi Station. Ze zijn 7 dagen per week open om je elke dag weer te verrassen met nieuwe acties en de lekkerste combinaties. Op de website van Sushi Station browse je eenvoudig door het menu. Selecteer de sushi die je wilt bestellen. Je kunt vooruit bestellen, zodat je sushi op het door jouw gewenste tijdstip bezorgd wordt. 

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.