Bij het maken van een keuze voor een nieuwe vloer in een kledingwinkel die daar ook nog eens geschikt voor is, is het mogelijk met allerlei eigenschappen rekening te houden. U wilt natuurlijk dat de vloer er mooi uitziet en past bij de uitstraling in uw kledingwinkel. Zo wilt u vast ook dat het een praktische vloer is die gemakkelijk is schoon te maken, tegen veel belopen bestand is en lang meegaat. In dat opzicht zijn er meerdere geschikte vloeren beschikbaar voor kledingwinkels.

Epoxy gietvloeren: modern, strak en in elke kleur

Als het om een strakke en moderne uitstraling gaat dan zijn epoxy gietvloeren voor kledingwinkels ideaal. Deze zijn naadloos en volledig strak aan te brengen en voorzien in een modern en eigentijds effect. De kleur is op de kleuren in uw kledingwinkel af te stemmen, want epoxy gietvloeren zijn in iedere kleur te leveren. Bovendien is het een praktische vloer die schoonmaakgemak kent en een lange levensduur heeft. De vloer is prima te belasten en er is antislip toe te voegen om te voorkomen dat klanten uitglijden als het buiten regent en er regen onder de schoenen mee naar binnen komt.

Woonbeton voor stijlvolle kledingwinkels

Is er sprake van een chique kledingwinkel en wilt u uw klanten op een stijlvolle manier ontvangen? In dat geval is het belangrijk om met de stijl van de vloer rekening te houden en vormt woonbeton een uitstekende optie om toe te passen in een kledingwinkel. Woonbeton is namelijk op het gebied van naadloze vloeren een van de stijlvolste uitvoeringen. Het is een vloer die van zichzelf al luxe op een hoog niveau uitstraalt. De uitstraling is overigens vorm te geven door met de levendigheid van het bijzondere betoneffect rekening te houden. De gemêleerde structuur is zowel stoer als industrieel als heel elegant uit te voeren.