July 22, 2022

Het kan moeilijk zijn om de juiste portemonnee te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken verkrijgbaar, dat het moeilijk is om te weten welke de juiste is voor jou. Hierbij wat hulp om te beslissen welk type portemonnee het beste bij jou past.

 

De voordelen van elk type portemonnee

 

Er zijn verschillende soorten portemonnees beschikbaar, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier is een blik op enkele van de meest populaire soorten portefeuilles en de voordelen die ze bieden:

 

  1. De voordelen van een bi-fold portemonnee zijn onder andere dat hij slank en gemakkelijk te dragen is, hij past gemakkelijk in een broekzak, en hij heeft typisch een geldclip voor gemakkelijke toegang tot contant geld.

 

  1. De voordelen van een tri-fold portemonnee zijn dat er meer in past dan in een bi-fold portemonnee, dat er meer vakken en vakjes in zitten en dat de portemonnee kan worden opengevouwen en als plat oppervlak kan worden gebruikt.

 

  1. De voordelen van een portemonnee met geldclip zijn dat hij zeer slank en gemakkelijk te dragen is, dat hij contant geld veilig opbergt en dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot contant geld.

 

  1. De voordelen van een portemonnee met kaarthouder zijn dat hij klein en compact is, dat er veilig pasjes in kunnen worden opgeborgen en dat hij gemakkelijk in het gebruik is.

 

  1. De voordelen van een reisportemonnee zijn dat hij meerdere opbergvakken heeft, duurzaam is, en als clutch of paspoorthouder kan worden gebruikt.

 

  1. De voordelen van een designerportemonnee zijn dat hij stijlvol en chique is, gemaakt is van hoogwaardige materialen en dat hij vaak wordt geleverd met een garantie.

 

  1. De voordelen van een twin wallet is dat deze ideaal is voor het opbergen van veel pasjes, maar waar ook bankbiljetten en bonnetjes in kunnen. Door de aluminium behuizing zijn al je pasjes beschermd tegen buigen of breken.

 

Hoe kiest je de juiste portemonnee voor jou

Bij het kiezen van een portemonnee is het eerste wat je moet overwegen, welk type portemonnee je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten portemonnees beschikbaar, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen.

Zo is het bijvoorbeeld handig om te bedenken welk betaalmiddel jij het meest gebruikt. Betaal je vaak met contant geld, of reken je eigenlijk alles af met je bankpas? Natuurlijk zijn beide opties ook mogelijk. Wanneer je zowel gebruik maakt van contant geld als verschillende bankpasjes, is het belangrijk dat jouw portemonnee ook de optie biedt om beide goed op te bergen. Bijvoorbeeld de bi-fold of de tri-fold.

Wanneer je over het algemeen alleen betaald met de kaart, en ook veel kaarten in bezit hebt, dan is de twin wallet ideaal! Bijvoorbeeld e twin wallet van Secrid. Deze bestaat uit twee cardprotectors waardoor je er wel 16 kaarten in kwijt kan!

Daarbij is het formaat ook belangrijk om te overwegen. Neem jij je portemonnee mee in je tas of in je broekzak? Wanneer je je portemonnee eigenlijk vrijwel altijd in je broekzak draagt, is het belangrijk dat deze compact is. Dan zijn kaarthouders een goede uitkomst.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.