May 18, 2018

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in Amersfoort? Bijvoorbeeld om uw tuin opnieuw aan te laten leggen of om tuinonderhoud te laten plegen? Denk dan eens aan Van Engelenhoven Bestrating. Dit hoveniersbedrijf in Amersfoort heeft jarenlange ervaring en kan je daarom als geen ander adviseren over wat wel en niet werkt in uw tuin.

Typen tuinonderhoudscontracten

Bij Van Engelenhoven Bestrating, het hoveniersbedrijf in Amersfoort en omgeving, kunt u kiezen voor verschillende soorten tuinonderhoudscontracten. Handig, want een tuin is leuk, maar hij moet wel verzorgd zijn. Vaak schiet dat er bij in. Waar moet u de tijd vandaan halen om de tuin te verzorgen? En hoe langer u wacht, hoe meer werk het kost. Daarom heeft dit hoveniersbedrijf in Amersfoort verschillende typen onderhoudscontracten opgesteld. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een voor- en najaar contract, maar ook wekelijks, maandelijks, per kwartaal of een keer per jaar behoort tot de opties.

Hoveniersbedrijf Amersfoort; voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp

Maar bij dit hoveniersbedrijf in Amersfoort kun je niet alleen terecht voor tuinonderhoud, ook voor tuinaanleg  en een nieuw tuinontwerp  zit u hier goed. Misschien heeft u net een nieuwe woning gekocht en is de tuin al jaren niet onderhouden of is het uw smaak niet. Wat uw wens ook is, dit hoveniersbedrijf uit Amersfoort is er voor alle zaken omtrent uw tuin.

Vakkennis

Als ervaren hoveniersbedrijf in Amersfoort hebben wij alle kennis in huis om uw tuin te onderhouden of een opknapbeurt te geven. Veel mensen hebben tuineren als hobby, maar weten niet precies wanneer je planten, bloemen of bomen moet verpotten en welke grondsoort het best gebruikt kan worden. Dit hoveniersbedrijf in Amersfoort weet hier alles van en zorgt ervoor dat uw tuin er altijd perfect bij ligt. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact  op.

 

Van Engelenhoven Bestrating; betrouwbaar hoveniersbedrijf in Amersfoort

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.