November 5, 2015

Philiptheys.be heeft voor u de interieur- en woontrends voor 2015 op een rijtje gezet. Zo heeft u een duidelijk beeld van de do’s en dont’s van dit jaar. U kunt op het internet of in magazines de nodige inspiratie opdoen. Wij hopen u voldoende te informeren op het gebied van de trends, zodat u inspiratie heeft om dit zo nodig ook toe te passen op uw eigen woning.

Kleuren

Voor 2015 zijn er een aantal kleuren helemaal in. Dit zijn goud en groen. Niet alleen de kleur goud is in maar ook andere metalen kleuren zoals koper of zilver. Dit komt doordat industriële interieurs nog steeds in zijn, zoals de afgelopen ook al het geval was.

Natuurlijk groen is ook een veel voorkomende kleur in 2015. Deze kleur zal voornamelijk naar voren komen met planten en het kan veel mensen niet genoeg zijn. Planten binnenshuis zullen zeer in trek zijn, want dit geeft een gemoedelijke sfeer met zich mee. Ook zal het gebruik van posters of foto’s met hierop planten weer in zijn.

Stapelen

In de hoogte werken zal dit jaar ook veel voorkomen. Dit past dan ook bij het industriële interieur. Wanneer dit op een decoratieve wijze gedaan wordt, zal het allemaal worden geaccepteerd en mooi gevonden. U kunt allerlei dingen stapelen; zoals manden, kasten en andere artikelen gemaakt van natuurlijke materialen.

Aparte combinaties

Het combineren van diverse spullen zal ook weer in zijn. Ook het combineren van veel verschillende (felle) kleuren zal weer veel voor gaan komen. Modern, industrieel en antiek kunnen gewoon naast elkaar staan, wanneer er maar een link tussen de spullen gelegd kan worden. Zo kan er een antieke lamp hangen boven een zeer moderne tafel met hieraan passende stoelen. Industriële kasten met hierin moderne artikelen zal ook veel gaan worden gebruikt. Het gaat hierbij dus een om het opvallen van bepaalde artikelen in de woning die er toe doen. U bepaald zelf welke dingen u wilt accentueren.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.