April 23, 2018

Denkt u erover om dit jaar de vakantie door te brengen op een camping in Noord-Holland? Denk dan eens aan Strand49. Een camping in Noord-Holland aan zee, waar het hele gezin (inclusief hond) welkom is. U wandelt in een paar minuten naar het prachtige strand, kunt op de fiets naar een van de vele omliggende stadjes en ook voor wandel- en natuurliefhebbers is er genoeg te doen in de omgeving van deze camping. Noord-Holland heeft veel moois te bieden.

Glamping of kamperen op de camping in Noord-Holland

Op deze camping in Noord-Holland, kun je kiezen voor kamperen of glamping. Glamping is een combinatie tussen glamour en camping. Je kiest voor een huisje of tent naar je smaak en profiteert van alle voordelen van een luxe hotel, maar je geniet ook echt van de ruimte en rust: het kampeergevoel. Bij de glampingaccommodaties op deze camping in Noord-Holland heb je een eigen keuken, badkamer, toilet en een overdekt terras met verlichting. Het meenemen van handdoeken en beddengoed is niet nodig; als je kiest voor glamping is dit inclusief alles. Strand49 doet er alles aan om jou een optimaal vakantiegevoel te geven.

Omgeving van de camping

Zoals eerder gezegd, in Noord-Holland is meer dan genoeg te doen. Op een mooie zomerdag kun je kiezen voor een heerlijke stranddag. Op dit strand is ook de hond gewoon welkom. Bovendien zijn er twee strandtenten waar je neer kunt strijken voor een lekker drankje, een lunch of een diner. Is het niet zo’n zomerdag? Dan kun je gaan voor een flinke wandeling door de duinen. Niet zo fan van het strand? In de nabije omgeving liggen veel verschillende plaatsjes waar winkelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Je fietst er zo naar toe! En de fietsen kun je huren in de buurt van de camping.
Benieuwd of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met deze camping in Noord-Holland.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.