May 30, 2016

U heeft net een kleintje gekregen of een van uw vrienden is blije ouder geworden. Maar wat is nou een goed cadeau voor een baby? Is een rompertje of speelgoed niet cliché? Zeker niet! Tegenwoordig is het juist helemaal hip om leuke kleertjes te kopen voor de pasgeborene. Een aantal leuke tips voor kraamcadeau’s leest u in onderstaand artikel.

Kleding met naam

Tegenwoordig is het mogelijk om bepaalde baby-producten met de naam van de kleine te voorzien, wat het cadeau ineens een stuk leuker en origineler maakt. Bijvoorbeeld een knuffel in de vorm van een konijn met de naam op het oor en de datum van de geboorte op de voet. Of een trappelzak met de data op de buik. Dergelijke voorbeelden zijn hartstikke leuk om cadeau te doen aan de ouders en ze zijn nog goed betaalbaar ook! Dergelijke betaalbare kinderkleding is ook te vinden op Rebelstars. Daarnaast is zulke kleding in allerlei vrolijke kleuren en vormen verkrijgbaar, waardoor je precies het juiste presentje vindt. Maar ook een fopspeen met bijvoorbeeld een snor erop is erg leuk en dat maakt de baby niets uit.

Handgemaakt werk

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een cadeautje te verzinnen en te maken. Een leuke zelfgemaakte knuffel of een ecologische romper doen het vaak goed en zijn ook nog erg goedkoop. Daarnaast is het ook een leuk idee om zelf een slabbetje te maken, waarop je een leuke tekst borduurt of laat printen, zodat de baby en de ouders een mooie herinnering aan jou hebben. Uiteraard blijven bijtringen en mobielen nog steeds een ideaal cadeau voor als de ouders deze nog niet hebben aangeschaft. Ook houten speelgoed en andere accessoires doen het nog steeds erg goed als cadeau voor de baby, zoals een fietsje of blokkendoos.

Time capsule

Ten slotte is het mogelijk om een time capsule te maken. In deze doos stop je een aantal spullen, bijvoorbeeld de eerste haren, de echo of het eerste rompertje, die je dan aan het kind geeft als hij of zij een bepaalde leeftijd bereikt. Wanneer hij of zij dan op bijvoorbeeld 18-jarige leeftijd de doos opent, wekt dat allerlei herinneringen op en versterkt het de band tussen ouder en kind. Het kind heeft dan tevens een beter beeld van zijn of haar jongere jaren en kan dit vergelijken met broertjes en zusjes. Erg leuk natuurlijk. Ook bevat de doos verschillende boekjes en stickers om de gebeurtenissen in op te slaan, bijvoorbeeld door foto’s in een fotoboek te plakken.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.