November 5, 2015

Uit onderzoek is gebleken dat er steeds vaker beauty salons opgericht worden, deze ontwikkeling doet zich voor door heel Nederland. De drempel om te gaan ondernemen is in de loop van de jaren lager geworden. Het wordt als beauty salon niet meer persé van je verwacht om een eigen salon te hebben om je werkzaamheden uit te voeren. Je kunt steeds gemakkelijker en eenvoudiger gewoon bij klanten thuis te werk gaan en/of klanten thuis uitnodigen. Klinkt natuurlijk heel erg positief alleen aan deze ontwikkeling zit wél een nadeel, namelijk de kwaliteit van de werkzaamheden.

Doordat het aantal mensen dat zich met nagelverzorging en nagelproducten bezighoud flink is toegenomen, is dit ook ten kosten gegaan van de kwaliteit. Net als in iedere markt zijn er natuurlijk kwaliteitsverschillen, maar door de toegankelijkheid om een salon op te richten zijn er veel aanbieders die de verkeerde kwaliteit bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld salons die eigenlijk nooit een studie/cursus gevolgd hebben en dus eigenlijk ‘maar iets doen’. Heel erg vaak zijn deze salons natuurlijk ook relatief goedkoop t.o.v. andere beauty salons maar ook dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het is dus erg belangrijk dat je referenties, reviews en/of resultaten kunt bekijken voordat je ergens zomaar je nagels laat verzorgen.

Kwaliteit van de dienstverlening is namelijk zeer belangrijk voor de verzorging van zowel je huid als je nagels. Als je nagels op een verkeerde manier behandeld worden kan je nagelriem en de omliggende huid daar zelfs verkeerd op reageren, dit kan zich uiten in pijn in de vingers. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Naast deze fysieke klachten kun je natuurlijk ook gewoon niet tevreden zijn met het eindresultaat. Feit is dan wel dat je enkele dagen met nagels rond zult moeten lopen die je eigenlijk helemaal niet mooi vind.

Zorg dus absoluut voor een ervaren beautysalon voor je jouw keuze maakt. In veel gevallen blijft goedkoop duurkoop!

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.