January 18, 2019

Dus nieuw jaar, nieuw ondergoed dacht ik zo. Laat ik 2019 goed beginnen met een aantal nieuwe aankopen op mode vlak. Specifiek kan ik wel wat heren onderbroekjes gebruiken. De meeste zijn versleten. Of zitten gewoonweg niet zo lekker meer.

Ik wil graag boxershorts die je amper voelt, lekker zacht. Niet te strak dus. Ik wil kwalitatieve boxershorts dit keer, iets dat beduidend langer mee zal gaan. Ik begon mijn zoektocht op het internet. Ik werd al snel overspoeld met onderbroekjes van alle merken soorten kleuren en maten. Enfin, mijn oog viel uiteindelijk op Ten Cate. Een kwalitatief hoogwaardig Nederlands merk. Ze verkopen het o.a. hier (URL).

Mooie onderbroeken van wat ik zo kan zien op de foto’s. Daar kan ik wel even mee door. Ik lees beoordelingen dat het goede kwaliteit is. Nu ik toch bezig ben met ondergoed bestellen dacht ik laat ik ook even wat sokjes bestellen. Specifiek sport sokken was ik op zoek naar. Gelukkig hebben ze die ook bij dezelfde webwinkel (URL 2). Dus die heb ik gelijk toegevoegd aan mijn winkelmandje, speciale sportsokken die ideaal zouden zijn voor activiteiten als basketbal wat dus mijn sport is.

De producten had ik binnen een poep en een zucht in huis en zeer tevreden tot nu toe met mijn ondergoed en sokken. De sportsokken zitten zeer fijn en ik moet zeggen stinken amper naar zweet na mijn inspanningen in de zaal. Dat is wel een dik pluspunt moet ik zeggen. De onderbroeken voel je amper tijdens het dragen en dat was dus het doel natuurlijk.

Ik vermoed dat ik binnenkort meer ga bestellen want nu ik gewend ben geraakt aan de luxe van Falke sokken en Ten Cate ondergoed kan ik niet meer zonder leven de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.