May 2, 2016

Iedereen is in het bezit van een smartphone. Vaak zijn deze allemaal beschermt met een pin code, wachtwoord of vingerscan. Maar wat gebeurt er als je een ongeluk krijgt en hulpverleners willen weten wie je bent, wie ze moeten bellen, waar je allergisch voor bent. Er zijn genoeg mensen die dit in hun telefoon hebben staan, maar met de pincode erop komen ze er niet achter. Het zelfde geld voor het verliezen van je iPhone of je telefoon wordt gesloten en iemand vindt je telefoon weer.

Hier een paar tips om je contactinformatie op je toegangsscherm te tonen. Heb je je iPhone scherm kapot en wil je hem zelf repareren? Bestel hier een nieuw scherm.

De gezondheid app

Stel je bent lekker op een zomerdag na een lange dag werken aan het fietsen. Je hebt alleen je mobiel bij je voor muziek. Je portemonnee met daarin je ID-kaart en donorkaart ligt thuis. Tijdens dit fietstochtje wordt je aangereden en raak je buiten bewustzijn. De persoon die je heeft aangereden weet niet wie je bent, ect. En je mobiel heeft een pincode. De app gezondheid biedt de oplossing. Met deze app vul je je gegevens in, wie ze moeten bellen in een noodgeval, je allergie├źn, bloedgroep en of je donor bent. Deze app is toegankelijk vanaf je lockscreen.

Het kwijtraken van je iPhone

Tijdens een avondje stappen, heb je je telefoon in de wc laten liggen. Iemand ziet deze telefoon liggen en probeert te achterhalen van wie deze telefoon is. Een wachtwoordbeveiliging. De vinder kan dus geen informatie over de eigenaar vinden. Je kunt dit voorkomen door een e-mail adres of je telefoonnummer van huis op je toegangsscherm te vermelden. Ben je je iPhone kwijt? Download de app Zoek mijn iPhone. Met je Apple account kun je dan op deze app inloggen. De app geeft dan de locatie van je iPhone weer.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.