October 28, 2015


U kunt daten op een aantal manieren, namelijk online en fysiek. Uit onderzoek van www.erectiepillen.nl is gebleken dat het online daten onder zowel jongeren als ouderen mateloos populair is.

Voordelen

Er zitten natuurlijk zo zijn voordelen, maar ook nadelen aan het online daten. Allereerst zullen wij voor u de voordelen op een rijtje zetten en hierna de nadelen, zodat u deze tegen elkaar af kunt wegen.

  • Wanneer u een goed gevuld en overzichtelijk profiel op een datingsite aanmaakt, zult u veel geschikte personen ontmoeten. Zo krijgt u weinig tot nooit te maken met personen die voor u totaal niet relevant zijn.
  • Wanneer u een tijdje actief bent met online daten, kunt u na verloop van tijd ‘het kaf van het koren scheiden’. U bent al enige tijd actief en heeft een bepaalde interesse ontwikkeld voor een type datingpartner.
  • In het echt zullen sommige personen het niet aan durven om contact met een potentiële partner te leggen. Via online daten zijn veel mensen een stuk zekerder en hunzelf, doordat er geen fysiek contact is.

Nadelen

  • Online daten is niet hoe het in de praktijk gaat. Veel personen zijn meer open en toegankelijk via het internet om dat er geen fysiek contact is. Wanneer er eenmaal contact is gelegd met een persoon, wordt de intentie pas getest wanneer er voor het eerst een date is. Dan pas ziet u wat de ander echt van u vindt en kunt u hier een duidelijk beeld bij scheppen.
  • Veel (profiel)foto’s zijn bedrieglijk. Personen willen er via het internet natuurlijk meteen goed uitzien. Daarom bewerken zij een profielfoto vaak, zodat de eerste indruk van andere meteen positief zal zijn. Hier moet u dus doorheen kunnen kijken.

Tips

Wanneer u een persoon tegen bent gekomen die u wel iets vindt, zorg ervoor dat u origineel blijft en stuur geen standaardbericht. Laat de ander meteen merken dat u geïnteresseerd bent in diegene.
Bent u aan het chatten met een persoon? Zorg ervoor dat u niet te lang via het internet bezig bent. Maak een echte afspraak, zodat u elkaar echter goed kunt leren kennen.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.