November 14, 2018

Ben je op zoek naar een ervaren Personal Trainer in Arnhem en omstreken? Denk dan eens aan 100PT. Een Personal Trainer die ervoor zorgt dat jij je doelen behaalt. Of je doel nu afvallen, aankomen of sterker worden is: 100PT weet hoe jij je doel bereikt.

Voordelen van een Personal Trainer

Veel mensen vinden een Personal Trainer een investering die onnodig is. “Ik kan ook zelf een abonnement bij de sportschool nemen” en “Mijn sportschema download ik wel online” zijn veelgehoorde opmerkingen. Toch is dat niet helemaal waar. Een personal trainer, en met name deze personal trainer in Arnhem, brengt jou net naar dat volgende level. Op die manier ga je toch een stapje verder dan wanneer je voor jezelf traint. Bovendien wordt wekelijks je progressie gemeten, wat ervoor zorgt dat je gemotiveerder bent én de afspraak minder snel afzegt. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: een personal trainer is tegenwoordig echt niet meer alleen voor bekende Nederlanders en celebrities.

Over 100PT

Natuurlijk zijn er talloze personal trainers, ook in Arnhem. Wat 100PT zo bijzonder maakt? Zijn ervaring en passie. Hij heeft van zijn eigen passie, trainen, zijn werk gemaakt. Hij heeft verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd en weet daardoor als geen ander hoe hij jou tot het uiterste can pushen om jouw doelen te behalen. Daarnaast is hij niet alleen gespecialiseerd in personal training, maar ook met name in specifiek afvallen, blessurebehandeling en prestatie- en topsportverbetering.

Kortom: ben je op zoek naar een betrouwbare personal trainer in Arnhem? Denk dan aan 100PT.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.