November 9, 2015

Online shoppen is natuurlijk erg aantrekkelijk. Het is gemakkelijk vanaf uw bank te doen en de bestelde producten worden aan uw deur afgeleverd. Het is steeds groter aan het worden door het gemak en comfort wat online shoppen met zich meebrengt. Wij willen u op de hoogte brengen van een aantal handige tips & trucs voor online shoppen, zodat u dit altijd op een goede manier zal doen. Er kleven namelijk ook een aantal nadelen aan het aantal shoppen dit verder in dit artikel naar voren zullen komen.

Limiet

Het vooraf instellen van een limiet is een aanrader. Zo kunt u niet teveel geld uitgeven en heeft u naderhand geen spijt van bepaalde aankopen. Zo kunt u bijvoorbeeld het volgende met uzelf afspreken; heb ik aan het eind van de maand nog wat over? Dan mag ik dit uitgeven aan online shoppen. Ook kunt u dit bedrag opsparen, zodat u in één keer een groter bedrag kunt uitgaven aan misschien een grotere aankoop. Ook moet u ervoor zorgen dat u niet rood kunt staan. Hierdoor is het aantrekkelijk om nog even die ‘kleine’ aankoop te doen, maar hierdoor komt u wel in de financiële problemen.

Kortingen

Met online aankopen kunnen over in de meeste gevallen ook kortingscodes gemoeid gaan. Bijvoorbeeld kortingscodes voor Home24. Deze zijn gemakkelijk via internet te verkrijgen en dit heeft natuurlijk een positief effectief op uw uitgavenplaatje.

Ga voor veiligheid

Wanneer u online gaat shoppen is het handig om van te voren vast te stellen om wat voor soort webshop het gaat. Er zijn tal van webshops die negatief in de publiciteit zijn gekomen. Een webshop met https:// of met een slotje naast de webadres zijn altijd goed, want hiervan is bekend dat deze zijn beveiligd. Na de bestelling is het verstandig om de betalingsbevestiging en de bestelling uit te printen. Zo kunt u bij de webshop altijd aantonen dat u de bestelling betaald heeft, wanneer er een fout is voorgekomen in de levering of iets dergelijks.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.