July 20, 2016

Witte overhemden voor heren, de mooiste modellen van de beste merken.  Hoe goed het ook is om het leven kleur te geven, een neutraal wit overhemd blijft toch een onmisbaar onderdeel in de garderobe van elke moderne man. Bij overhemden.com vind je een ruime keuze van witte shirts en overhemden. Enkel topkwaliteit passeert onze strenge selectie. Zo vind je hier altijd het perfecte witte overhemd waar je jarenlang plezier van zal hebben.

 

Witte overhemden: neutrale, fris en scherp

Elke man moet minstens één wit overhemd bezitten, en wie vaak hemden draagt mag best een kleine collectie opbouwen. Witte overhemden zijn immers gemakkelijk te combineren met gelijk welke andere kleur. Met een wit overhemd geen eindeloze probeersessies ’s ochtends voor de spiegel. Wit is nooit fout en altijd perfect geschikt elke gelegenheid.

Je overhemd bepaalt vaak de eerste indruk die je op mensen maakt. Zeker voor professionele en zakelijke gelegenheden is het dus slim een veilige keuze te maken uit neutrale effen kleuren. Witte overhemden, maar ook zwarte, bruine of grijze overhemden zijn dan een uitstekende keuze. Gelukkig zijn kledingnormen in Nederland en België in constante evolutie en dus houdt niets je tegen om te experimenteren met andere kleuren om te contrasteren met je neutrale witte overhemd. Denk eraan, alles hangt af dan wel af van de gelegenheid, een persoonlijke stijl wordt steeds geapprecieerd.

 

Waarom mannen voor witte overhemden kiezen

Een wit overhemd gemaakt uit hoge kwaliteit stoffen met een interessante weeftechniek of patroon ziet er natuurlijk heel elegant uit. Veel mannen kiezen ook voor witte overhemden omdat ze zo veelzijdig zijn. Je kan ze dragen op vrijwel elk pak of met elke das. Gekleurde, gestreepte, geruite of andere niet-effen overhemden hebben dat voordeel niet.

Natuurlijk zijn er ook mannen die juist niet van effen witte overhemden houden, en zoals je in onze collectie ziet blijven er ook dan genoeg opties over om je op een zakelijke, neutrale en toch stijlvolle manier te kleden. Toch zal je bijna geen man vinden die hemden draagt voor professioneel gebruik en die niet minstens één of twee witte overhemden in de kast heeft.

Topmanagers, advocaten, boekhouders en politici geven echter niet toevallig nog steeds massaal de voorkeur aan de zuivere en, toegegeven, misschien ook wel een klein beetje conservatieve uitstraling van wit. Sommige tradities hebben nu eenmaal hun waarde bewezen.

 

Een persoonlijke service en verfijnde selectie

Duizenden modellen witte overhemden in alle mogelijke prijscategorieën maar hoe maak je daaruit je keuze? Bij overhemden.com weten ze hoe vervelend het is eindeloos te moeten zoeken naar een mooi wit overhemd dat kwaliteit, vakmanschap en design combineert tot de perfectie die je zoekt. Daarom hebben alle hemden eerst een grondige eerste selectie doorstaan. De kwaliteit wordt persoonlijk gecontroleerd, evenals de gebruikte stoffen, de weeftechnieken en de pasvormen zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.