January 18, 2019

Zo mannen, er komen dit jaar weer een berg fashion trends op jullie af. Sinds kort, wordt van jullie ook verwacht meer te doen aan uiterlijk vertoon. Niet alleen op kleding vlak echter, jullie zullen ook aan de sieraden moeten geloven! In dit artikel bespreken we een paar onontbeerlijke sieraden en juwelen trends specifiek voor de heren.

Allereerst, zien we dat dit jaar de meest populaire type sieraden zijn: armbanden, broches, oorbellen, kettingen en ringen (bron). Al deze sieraden kunnen je dus maar beter paar van kopen heren. Dan ben je goed voorbereid. Qua materialen zien we veelal zilver en goud dat is geen verassing dunkt ons. Wel meer natuurlijke materialen zien we, die trend zagen we al een tijdje bij de dames maar heeft nu ook intrede gedaan bij de mannen. Het wordt daarmee ook wat kleurrijker en meer extravagant zeg maar. Sommige mannen zullen dit niets vinden, datzelfde geldt voor hun partners, love it or hate it.

Meest populair blijven toch de kettingen, omdat dit toch wel het meest stoere sieraad is voor de heren doorgaans. Het makkelijkste, je gooit een ketting om je nek en klaar ben je. Het is door iedereen geaccepteerd, het dragen van kettingen door mannen dus ook op dat vlak geen revelaties. Enfin, we zien de laatste tijd veel draken stijl kettingen, erg stoer (bron 2). Of wat dacht je van een wolven tand, ja extremer dan dit gaan we het niet krijgen. Daar steel je pas echt de show mee een ketting met een wolven tand eraan. Misschien niet uitermate geschikt voor je werk, maar daarbuiten alles casual, dat kan best, kan je best met een wolven tand ketting aan komen zetten. Niemand die daar wat op tegen heeft. Wolf shirt erbij, en de look is helemaal compleet.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.