November 5, 2015

Ieder jaar zijn er natuurlijk trends binnen verschillende markten. Zo ook in de interieur branche, wat de trends in 2016 zullen worden is nog niet bekend maar er zijn wel enkele experts die geruchten rond laten gaan over de mogelijke trends van 2016. We lichten ze even uit voor je:

1)      Het gebruik van steigerhout

Het gebruik van steigerhout is natuurlijk al enkele jaren erg populair. Tot op heden eigenlijk alleen maar binnen exterieur (meubelen etc. voor in de tuin). De verwachting is dat deze trend zich doorzet naar het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld bijzettafels, stoelen, tafels en andere soorten meubels van steigerhout gaan verwachten. Het is ook goed mogelijk dat er bijvoorbeeld lijsten van schilderijen van steigerhout gemaakt zullen gaan worden, zo kunnen de sfeer impressies goed met elkaar gecombineerd worden!

2)      Muurstickers

Muurstickers? Je zult in eerste instantie misschien niet eens weten wat het inhoud, maar halverwege 2015 is deze variant bekend geworden op de markt. Het is eigenlijk een variant van de klassieke manier om je muur te bedekken met behang. Muurstickers zijn echter een stuk gemakkelijker aan te brengen en ook weer te verwijderen, werkt dus super prettig. Daarnaast zijn ook hier meerdere mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je muurstickers verkrijgen in varianten met:
– Namen
– Patronen & figuren
-Kleuren
– Uitspraken

Wilt u een impressie en beeldvorming krijgen van wat muurstickers nou precies zijn en wat precies de mogelijkheden zijn? Bekijk dan even deze website voor meer informatie.

Bovenstaande twee trends zullen naar alle verwachtingen en geruchten de twee belangrijkste trends binnen 2016 worden. Hou hier dus absoluut rekening mee dat deze trend zich doorzet. Als je dus iemand bent die de massa voor wilt zijn kun je het beste alvast inspelen op deze trend zodat je ‘de eerste’ bent met deze materialen en meubels!

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.