May 17, 2016

Wenkbrauwen zijn de botten boven het oog, die behaard zijn. Sommige hebben er veel haar op zitten en sommige weinig.  De wenkbrauwen zorgen ervoor dat er geen zweet, bacteriën, of andere vuile voorwerpen in de ogen komen. Ook geeft het een gezichtsuitdrukking, als u hele donkere wenkbrauwen hebt, kunt u sneller een strenge uitdrukking geven dan mensen met lichte wenkbrauwen. Als u bijvoorbeeld u wenkbrauw omhoogtrekt dan weet diegene waar u het tegen hebt vaak dat u verbaasd bent. Let op: soms kan dit ook arrogant overkomen, terwijl dit niet de bedoeling was. Vaak gebruiken vrouwen make-up om het mooier te maken. Dan gaan ze meestal eerst met een wenkbrauwpotlood een lijntje tekenen en daarna kleuren ze de wenkbrauwen met een kwastje en poeder in. De kleur hangt af van de wenkbrauw zelf. Er zijn lichtere poeders en wenkbrauwpotloden, maar ook wat donkerder. Er zijn ook vrouwen die bijna geen wenkbrauwen hebben die kunnen kiezen om het te laten tatoeëren, dan wordt er met een soort naald een wenkbrauw op de huid getekend. Vindt u dit toch nog wat te eng? Kies dan voor een cosmetica, die ervoor zorgt dat uw wenkbrauwen gaan groeien.

Help, ik heb geen wenkbrauwen

U kent het vast wel, de YouTube video’s met make-up tutorials, waarbij de vrouwen prachtige wenkbrauwen hebben en dan denkt u dat wil ik ook, dan is wunderbrow wellicht iets voor u. Wunderbrow gaat het verlies van wenkbrauw haar tegen en zorgt hiervoor voor een mooie wenkbrauw. Het is heel makkelijk aan te brengen en creëert hele mooie wenkbrauwen, natuurlijk kunt u het daarna nog steeds bij tekenen met een wenkbrauwpotlood, maar dit geeft uw wenkbrauw al een hele boost.  Ook is het volkomen veilig, kijk anders even op internet naar een filmpje, waar het wordt aangebracht, er zijn genoeg video’s

De voordelen van een wunderbrow

Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en is meestal waterbestendig. Het geeft uw gezicht een betere uitdrukking en het opent de ogen, waardoor uw ogen ook meer opvallen. Ook ziet het er natuurlijk uit. Naast dit bedekt het ook nog eens grijze haren.

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.