June 13, 2014

De populariteit van de bohemian look is de afgelopen tijd ongelooflijk gestegen. De bohemian look draait om eigen smaak, er zijn geen regels. Draag wat jij leuk vindt en mix diverse stijlelementen. Alles mag, alles kan! Waarom zou je genoegen nemen met het gewone, het alledaagse, als je kunt kiezen voor een leven vol verrassende ervaringen, fun en creativiteit! Hoe creëer je een bohemian look? Ik heb enkele hot items voor jou op een rij gezet.

bohemian

Rokken

De perfecte maxi skirt in de kast hebben. Simpel, en kleurrijk. De meest makkelijke manier om de bohemian look te creëren. Tegenwoordig zijn deze in elke winkel verkrijgbaar voor jong en oud! Tip! Draag een simpele rok met een strakke top/croptop en maak jouw look af met gladiator sandaaltjes en een grote zonnebril!

Booties

Fantastische booties kunnen in de bohemian look zeker niet ontbreken. Verschillende kleuren en ontwerpen! Zorg dat de hak niet te hoog is en dat de laars comfortabel en makkelijk draagbaar is voor op een festival of concert.

Hoe de boots dragen?

Draag enkellaarsjes met een mooie skinny jeans en een losse trui en draag deze half over de schouder. Enkellaarsjes kunnen ook uitstekend gedragen worden onder een lange of korte rok! Maak je outfit perfect af met een haarbandje en opvallende sieraden!

Hoofdbandjes

De hoofdbandjes zijn na 2012 ook weer in 2014 een hot item! De haarbandjes mogen bestaan uit bloemen, diamantjes of grote strikken. De bandjes zijn overal verkrijgbaar! Bekijk eens Forever 21 en de Urban Outfitters! Draag deze haarband rondom het hoofd en steel de show met kleurrijke items. Nooit meer een badhairday: een haarbandje toevoegen aan een bad-hair-day-paardenstaart of knot maak jouw coupe glamourous.

De maxi dress

En dan een van mijn favoriete items, de maxidress! De maxidress is een item dat met alles te combineren is en ook nog eens makkelijk om te dragen met slippertjes of laarsjes! Draag een hoed erbij en wat armbanden en de bohemian look is binnen no-time gerealiseerd!

Make-up

Met make-up en haarstijl kan je, je werkelijke ik laten zien. Boho schoonheid draait om een natuurlijke, losse stijl die eenvoudig te onderhouden is. Denk aan nonchalant, natuurlijk golvend haar, subtiele make-up en verrassende accenten.

Tags: ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.