October 7, 2014

De zomer is voorbij en dat is precies het moment dat veel dames de sportschool induiken om de terras-kilo’tjes weer kwijt te raken en fit te worden. Dat betekent ook dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe sport outfit. Wat is op dit moment hip en booming op het gebied van sportsfashion?

Kleuren
Zowel in de zomer als in de winter mag één ding niet ontbreken aan je sportoutfit: kleur! We horen je denken.. zwart kleedt af.. Dat is waar. Maar een goed afgestemde, kleurrijke sport outfit kleedt af én zorgt ervoor dat je vrouwelijke vormen en contouren beter uitkomen. Maak kennis met de stijlvolle collectie sportkleding van FitGirl. Bij FitGirl vind je leggings, shorts & skirts, shirts & tops in verschillende kleuren en modellen. Alles is onderling goed te combineren, zodat je makkelijk een sport outfit samenstelt die precies bij jouw stijl en wensen past.

Patronen
Als je meerdere malen per week in de sportschool te vinden bent, vind je het natuurlijk belangrijk om er goed uit te zien tijdens je workouts. De collectie dames sportkleding van FitGirl sluit perfect aan bij die wens. De opvallende dessins op shirts & tops en stijlvolle leggings zorgen maken je sportieve en vrouwelijke look in de gym compleet.

Details
Natuurlijk is je hele outfit belangrijk maar het zijn de details die je sportieve look afmaken. Bovendien zijn goede sport accessoires zijn onmisbaar als je regelmatig traint. Bij FitGirl vind je bijpassende fitness accessoires waaronder unieke fitness handschoenen, zweetbandjes en kleurrijke beenwarmers.

FitGirl, lifestyle platform
Naast de collectie dames sportkleding kun je ook bij FitGirl terecht voor betrouwbare, informatieve artikelen over training, afvallen en aankomen, (sport)voeding en lifestyle. FitGirl helpt fabels de wereld uit en deelt tips & tricks van (personal) trainers en voedingsdeskundigen om je te helpen het patroon te doorbreken en je te leren hoe je deze gezonde leefstijl vast houdt. Hoe meer je leert, hoe uitdagender het wordt.

fitgirl2 fitgirl3 fitgirl4 fitgirl5 fitgirl6 fitgirl7 fitgirl8

Tags: , ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.