September 19, 2014

Zeemansknopen, de platte knop, de achtknoop, van alles is de revue gepasseerd.  Een opleiding knopen maken heeft je haar in ieder geval niet nodig. Wij denken dat we er inmiddels al een stuk of 10.000 hebben gehad. Wellicht meer aangezien een mens gemiddeld zo’n 100.000 haren op het hoofd draagt. We hebben ze niet geteld en dat is maar goed ook.

Een windje die in de ogen van ons haar blijkbaar veel weg heeft van een plaatselijke tornado. Een wild dansje, of wellicht dat andere waar onze slaapkamer voor bedoeld is… Een coupe ravage ligt in ieder geval al snel op de loer. Vervolgens zit je borstel vol met haar en zodra je het eruit trekt heeft het veel weg van een vogelnestje waar menig vogel jaloers op zal zijn.

MAAR DAN NU tadadadamdamdamammmmmmmdammmmmmm…. Tromgeroffel, trompetten erbij panfluit….. dadatttaammmdaammmmmmmmmmmmmmmm

HIER IS DE OPLOSSING:

tangleteezer

 

 

De Tangle Teezer!!!

Het borstelen van je haar voelt als het aaien van een fluwelen kussen. Of voor de mensen die nog nooit een fluwelen kussen hebben geaaid, wat wij best kunnen begrijpen, het voelt als het aaien van een schattige zachte puppy. Het belangrijkste van de Tangle Teezer is dat het haren borstelen pijnloos is. Ons geloof in dit verhaal was nog minder dan ons geloof in een goede weersvoorspelling van Piet Paulusma, maar nadat we de proef op de som hebben genomen kunnen we jullie met zekerheid mededelen dat het borstelen van je haar met de Tangle Teezer ECHT pijnloos is. Kun je nagaan… In plaats van kangoeroesprongen en gillen als een oma in de achtbaan, borstel je vanaf nu je haar net zo soepel als een wijntje op vrijdagavond je slokdarm betreed.

De komende blogs zullen we meer van dit soort wondermiddelen onder de loep nemen. Wat denk jij? Ga jij de wonderborstel aanschaffen? Wij in ieder geval wel.

Tags: , , , , ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.