March 26, 2015

Zo af en toe behandelen wij een paar bijzondere middelen. Dit maal de beurt aan Ginseng. Het populaire kruidengeneesmiddel wordt gebruikt voor het stimuleren van de werking van onder andere shampoos, conditioners, tandpasta, zeep, gezichtscrèmes en andere cosmetische producten. Ook vind je ginseng steeds vaker terug in thee, koffie en diverse soorten voeding. Meestal in de vorm van een voedingssupplement. Lees in dit blog meer over de krachtige werking van Ginseng.

ginseng

Wat is Koreaanse ginseng?

Ginseng wordt gemaakt van een zeer traag groeiende, stevige wortel. De officiële naam van de Koreaanse Ginseng luidt Panax Ginseng. De wortel staat bekend om zijn natuurlijke geneeskrachtige werking op lichaam en geest.

De geneeskrachtige werking

Ginseng heeft op veel aspecten een geneeskrachtige werking. Hier een aantal voorbeelden:

Energyboost
Kan je zo nu en dan wel een energyboost gebruiken? Ginseng zorgt voor een verhoging van zowel de fysieke als de mentale activiteit.

No stress
Eet, drink, of gebruik ginseng op een andere wijze en de stress zal worden verzacht. Ginseng heeft een rustgevende werking en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

Bye bye illness
Ginseng zorgt voor een verbetering van het algehele immuunsysteem. Door het veelvoudig gebruik zal je minder snel ziek worden, omdat het lichaam beter in staat is om zich te verweren tegen virussen en infecties.

Ginsengproducten die wij jullie aanraden

Ginseng wordt verwerkt in veel producten. Hierbij onze favorieten:

Ginseng coffee
Wij houden erg veel van koffie. Op sommige momenten geeft koffie de juiste boost die je soms nodig hebt. De koffies met ginseng bevatten minder cafeïne en plantaardige soja-creamer. Ondanks de lagere dosering van cafeïne geeft de koffie door de ginseng net zoveel energie.  Zeer geschikt dus voor mensen die niet zo goed tegen cafeïne kunnen.

Ginsengcoffee

Lees hier meer over Ginseng Coffee:
http://www.ginseng.nl/producten/ginseng-coffee

Ginseng 2 in 1 shampoo
Was je haar niet elke dag met deze shampoo, maar gebruik het één keer in de week. De shampoo zorgt ervoor dat het haar er steviger, gezonder en dikker uitziet. Daarnaast wordt eventuele kleur in je haar beschermd en zorgt de conditioner ervoor dat je haar herstelt en weer gaat stralen.

ginsengshampoo

Lees hier meer over Ginseng 2 in 1 shampoo:
http://www.ginseng.nl/producten/ginseng-shampoo-2-in-1

 

Houd ons blog in de gaten voor andere bijzondere producten!

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.