September 12, 2014

We kennen het allemaal. Je komt heerlijk bruin terug van een zonnige vakantie en wilt het liefst zo lang mogelijk in je zomerse jurkjes blijven rondlopen. Helaas, helaas, in Nederland regent het flink.
De lange broeken mogen weer aan en we hoeven nog net niet onze coltruien aan te trekken. Toch wil je natuurlijk wel je zomerse kleur behouden.

Dus behoud die teint! Hier een aantal tips:

 1. Eet veel fruit!
  Niet alleen is veel fruit eten gezond, maar als je in plaats van 2 porties per dag 4 porties eet, helpt dit om je huid gezond te houden. Hierdoor behoud je ook langer je bruine teint.
 2. Gebruik bodylotion.
  De zon heeft je huid erg uitgedroogd. Gebruik dus een lekkere bodylotion voor je huid en smeer je dagelijks in. Hiermee blijft je huid gehydrateerd en zal de kleur langer behouden blijven.
 3. Blijf niet binnen zitten.
  Ondanks de dikke bewolking in Nederland, kan je alsnog bruin worden als je buiten bent. Frisse buitenlucht is ├╝berhaupt goed voor je, maar je kleur zal langer blijven zitten, als je de fiets pakt in plaats van de auto.
 4. Zonnebank.
  Gaat de kleur dan toch echt weg? Je kan altijd even onder de zonnebank gaan. Let wel goed op je huidtype voor de duur van je sessie. Vraag eventueel eerst even advies bij de zonnestudio.
 5.  Make-up.
  Het is misschien niet de echt natuurlijke manier, maar een klein beetje make-up kan geen kwaad. Zelfbruiner opsmeren geeft je nog net dat zomerse kleurtje. Iets te intens voor je? Meng de zelfbruiner met je bodylotion. Hiermee verdunt de zelfbruiner, waardoor de kleur lichter wordt. Kijk bijvoorbeeld eens op Pupa en Skeyndor voor geschikte producten.

iHRJM9C7U0KjC

Tags: , ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.