September 15, 2014

Herfst is in aantocht en dat betekent voor velen weer, ‘ kriebels in de buik’ om op te ruimen en hun interieur compleet te veranderen. Het is zo lekker om je interieur te veranderen en gezellig te maken voor de aankomende donkere dagen. Ook SoYouKnow heeft de kriebels te pakken en daarom deze week een aantal herfst trends die ons zijn opgevallen!

De trend van aankomende herfst is voornamelijk kleur. Lichte warme kleuren zien we terug komen dit najaar, in combinatie met donkere en gedempte tinten. Denk hierbij aan diep zwart met wit en grijs gecombineerd met kleine accenten roze. Deze kleuren matchen geweldig en zijn zeer goed te gebruiken in je interieur.

Laat je inspireren door de afbeeldingen hieronder.

SoYouKnow1

soyouwknow2

 

 

De sleutelwoorden

De sleutelwoorden voor deze herfst zijn; rust, eerlijkheid en duurzaamheid. Wanneer je door het bos een lange wandeling maakt, dan voel je de dagelijkse stress en drukte van je afglijden. De eenvoud van rust van het buitenleven en de frisse lucht, daar knap je van op. Dat gevoel wil je ook in je huis creëren. Deze eenvoud creëer je door middel van een robuuste interieur, geen poespas maar veel functionele meubelen en natuurlijk materialen zoals katoen, wol, hout en touw.
Laat je voor dit interieur inspireren door onderstaande afbeeldingen.

soyouknow4

soyouknow3

soyouknow2

 

 De najaar woontrends in vijf stappen;

Kleuren: Wit als basiskleur. In het geheel is alles fris en een muurtje verven in pastel kleur voor de sfeer. Zeeschuimgroen of mintgroen zijn dé kleuren.
Materialen: Hout. Hout in diverse combinaties, doorgeleefd hout, donker of licht alles is mogelijk. Combineer deze met natuurlijke materialen, wol, linnen, katoen, touw of vilt.
Dessins: Dessins zijn zeker mogelijk maar wees er voorzichtig mee. Focus voornamelijk op unikleuren, toon op toon en patronen zoals geknoopt, gevlochten geweven, of doorgestikt.
Vormen: De vormgeving is eenvoud zonder poespas.
Styling: Een houten kistje, als kastje, een trap als accessoire een schal of gerecyclede en doorleefde producten.

Wij zijn benieuwd hoe jullie interieur eruit ziet. Deel deze daarom met ons!

Tags: , , ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.