October 21, 2014

Van vingers naar knoflooktenen en weer terug!

Wanneer je vingers niet langer meer vingers zijn, maar knoflooktenen weet je hoe laat het is. Een culinaire uitspatting in de keuken heeft geleid tot onontkoombare knoflookhanden. Wel handig als je vampiers wilt verjagen, maar in veel gevallen leidt het tot gênante problemen. Zie je het al voor je.. je prins op het witte paard komt het café binnen… stapt op je af en buigt voor je…. pakt je hand.. en dan boem.. valt die op de grond. Doordat de knoflookgeur te heftig was is die flauwgevallen en rent die vervolgens weg alsof er net een monster op hem af was gelopen. Oke.. wellicht is dit verhaal ietwat overdreven en lieten we onze fantasie eventjes teveel te buiten, maar you know what we mean…

Garlic

 

De oplossing tegen knoflookhanden!

Omdat het niet de bedoeling is dat je je knoflookhanden in een pannetje met overheerlijke pastasaus moet stoppen zijn wij hard op zoek gegaan naar een oplossing:

TIP 1

Koffiebonen. Niet alleen hebben we de quilty pleasure om aan een net geopende zak koffiebonen te snuiven (alsof je net aan een schoon met wasverzachter gewassen sokje ruikt JAMMIEE). Ook zijn deze koffiebonen zeer goed te gebruiken tegen knoflookhanden. Pak een paar koffiebonen en wrijf ermee langs je vingers en handpalmen. TADAAA geen knoflookhanden, maar koffieboonhanden.

TIP 2

Direct na het snijden van de knoflook je handen onder een koude kraan houden en NIET WRIJVEN. Hiermee verdwijnt al 99% van de geur.

TIP 3

En the best tip evaah! Was je handen met een RVS zeepje. Roest vrij staal zorgt ervoor dat de geur van de knoflook wordt afgebroken. Gegarandeerd succes! Je kan weer gerust je handen laten kussen door een knappe prins!

rvszeepje

 

Nog meer handige tips nodig? Volg soyouknow.nl of kijk op onze Facebookpagina!

Tags: , , , , ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.