September 30, 2014

De herfst is begonnen en dat betekent dat je weer eens lekker door je garderobe kan gaan om te kijken welke dikke wollen vesten je weer aan kan doen. Het betekent ook dat je weer een goed excuus hebt om weer eens je garderobe op te leuken. Waar moet je op letten deze herfst?

biker bootsHerfsttrend 1: Dé biker boots

Deze herfst kan je door weer en wind met deze boots. De schoenen zijn lekker stevig en zijn erg comfortabel. Door het stoere uiterlijk van de boots geef je je outfit net dat extra ruige tintje. De rubberen zolen met profiel zorgen  er ook nog eens voor dat je extra grip hebt.

 

 

westernHerfsttrend 2: De western look

In je kast mag deze herfst absoluut suède en franjes niet ontbreken. Dit seizoen zie je overal franjes en dit in combinatie met suède lijkt het alsof je uit het wild western movie bent gestapt. De franjes zitten aan truien, jurken, vesten, tassen, schoenen, noem het maar op.

 

 

wollen vestHerfsttrend 3: Dikke wollen vesten

Een trend die bijna elk jaar wel terug keert zijn de dikke wollen vesten. Hoe groffer, hoe beter. Helemaal hip is om je eigen vest te breien en gezien een grof gebreid vest de trend is ben je ook nog eens snel klaar. Uiteraard vind je ook mooie wollen vesten in de winkels.

 

Het heerlijke van de fashion trends van dit seizoen is dat het allemaal erg comfortabel is. Niks geen hoge hakken, maar platte stoere schoenen. In deze blog zijn nog lang niet alle trends besproken. Houd dan ook onze blog in de gaten voor meer fashion trends.

Tags: ,

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.